Fem varv runt Legoland innan kl. 8.30

Uttrycket kickstart känns helt rätt för att beskriva inledningen på den här dagen. Smög upp när klockan slagit 06.00 och drog på mig löparkläderna, fyllde vätskebältet och tuggade en energibar. Tassade sedan iväg på en rundbana som löpte runt Legoland/Lalandiaområdet. Rundbanans längd visade sig vara 4 km vilket passade perfekt för dagens upplägg, nämligen nio km inledande jogg efterföljt av en intervallserie om 3 x 3 km med 1 km lugn mellanjogg. Höll jämn fart under samtliga intervaller och snittade 4.59 vid en sammanläggning av samtliga intervaller (snabbaste km 4.50 och långsammaste km 5.03). Det är jag nöjd med. Mest nöjd är jag över lättheten i kroppen och känslan av ”uthållighet” som infann sig under passet idag. Därefter återställdes energinivåerna genom en alldeles förträffligt god brunch där det fanns ett helt lekland för barnen att hänga i när de ätit klart (efter typ 10 minuter). Gissa om den här mamman haft gott om energi för alla upptåg efter den dagsstarten. För energi har det förbrukats idag. Efter en timmas vuxentid vid brunchbuffen checkade vi in på Lalandia Aquadome – ett vattenparadis för alla som gillar att bada. Och efter en halvdag därinne gick hela lämmeltåget vidare för att avsluta dagen på Legoland och besök i Polarland respektive Äventyrslandet. Nu är det däremot en trött familj som som slappar i hyrhuset och mumsar lördagsgodis.

20130622-202140.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>