Träningsplanering v 26

Sitter på färjan tillbaka till Göteborg. Fyra utfestade barn och två möra föräldrar – lite ”dagen efter känsla” och idag handlar det om att begränsa utbrott och lösa konflikter mellan trötta barn. Men kul har vi haft det :-). Och träning ska det väl bli i nästa vecka också.

Måndag: löpning (känslan i kroppen bestämmer typ av pass)

Tisdag: styrketräning

Onsdag: löpning

Torsdag: styrketräning

Fredag: vila/rörlighetsträning

Lördag: långpass (30 km)

Söndag: vila

 

 

20130623-170250.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>