Deep Bodywork

2013-06-25 14.55.52

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jag tokgillar att träna med personlig tränare. Blir en helt annan kvalitet på träningen och självfallet helt andra resultat. Sladdade in i på gymet i sista minuten  – legat steget efter hela dagen och dessutom glömt kvar visakortet i en p-automat (räddad av sambon som kom med lunchpengar etc. – tack!). Undrade i mitt stilla sinne hur jag skulle orka med vad som komma skulle.

En övning senare (chins – I love to hate you :-)) – och jag känner hur stressen ersätts av kämpaglöd, träningsbubbla och skönt adrenalin. Tänker inte. Bara gör. 5 kvar hör jag Marcus säga i dispställningen och jag tog egentligen slut 5 repetitioner tidigare men jag gör 5 till ändå. Två bonus, säger han då. WTF. Det gör så ont men jag gör två till; armarna skakar och jag ser stjärnor. Efteråt fattar jag inte hur det gick till. Konstaterar gång på gång – såväl vid egen som andras träning – att man orkar så mycket mer än man tror! Och det är när det börjar brännas- outside the comfortzone- som det börjar hända grejer på riktigt. Den bistra verkligheten :-)

Förutom chins, dips, enarmshantelrodd, drag i sidan, overheadpress och pushdown (cable) kämpade jag med…2013-06-25 14.33.05

…omvända flies,2013-06-25 14.29.24

…bänkpress.2013-06-25 14.56.39

Jag gillar även mina discomuskler , dvs. de muskler som jag inte springer med :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>