Träningsplanering v 27

Efter en riktigt bra träningsvecka med mycket kvalitet känns det helrätt att blicka fram mot en vecka med mycket återhämtande njutarträning på Mallis. (Mina ben är SLITNA.)

Befinner mig i skrivande stund i ett packningskaos. Att packa till fyra barn och två vuxna för två veckor är inte helt enkelt. I alla fall inte om man är som mig och vill ta med allt; just i fall att. Det kan ju vara bra att ha… osv. Jag plockar ned och sambon plockar upp. Typ. Snart bär det hursomhelst av mot varmare temperaturer och – även om det känns surrealistiskt i detta nu – morgonjoggar i shorts och sporttop, frukostar vid ”våran” pool,  solvärme, vin, tapas, bokläsning och förstås en massa tid för mys och lek med barnen.

Mån-sön: löpning, rörlighet och trxträning i en salig blandning. Huset ska tydligen inrymma ett gym. Vi får se hur detta kan bidra till semesterträningen. Finns det motionscyklar och om poolen medger, så kommer det att bli triathlonträning :-)

2013-06-28 17.46.41

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>