6.45-22.00

6.45 i morse var jag på plats för PT-hemma hos. 21.00 är jag på plats på TFC för en PT-timme i gymet. En lång dag. Har precis preppat med en stor cappuccino för att ta tag i de tre sista arbetstimmarna som börjar alldeles strax.

IMG_4344

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Detta är dock något jag gillar. Långa dagar – som jag planerat själv, varvas med kortare dagar – som jag också planerat själv. Allt styrt utifrån familjens behov och tider. Måste också tipsa/påminna om ett supergott, nyttigt och mättande kvällsfika/mellis som jag har dille på just nu: fröknäcke med mosad avokado toppat med örtsalt och chiliflakes.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>