Comeback i chinsräcket

Känns som att jag gjort comeback i gymet den här helgen. Har ju varit mycket fokus på löpning den senaste tiden. Och det märks på ”trycket” och ”prestationen” i styrketräningen. För även om jag varit i gymet och tränat de senaste veckorna har fokus legat på uthållighet- och mjölksyraträning, dvs. lättare vikter och många repetitioner. Och en del (surt förvärvad) muskelmassa har alldeles säkert gått förlorad under den här perioden. Nu när höstens mara är sprungen ska balansen mellan styrketräningen och löpträningen återställas. Och under dagens träning (oplanerat bonuspass med Marcus!) var det bara så grymt skönt att trycka på max med tyngre vikter/motstånd och färre repetitioner per set. Ni som hängt med här på bloggen ett tag vet att jag älskar att träna rygg och idag var det mycket fokus på den. Huvudövningen var chins och vet ni – i den övningen var jag stark – 10 st ligger inom räckhåll; 6 helt själv, två med pyttehjälp och två med en hand i ryggen. Snart blir det check på det målet! :-)

 

20131026-233400.jpg

 

20131026-233353.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

20131026-233343.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Chins: kung av överkroppsövningar (om du frågar mig) och övningen som jag älskar att frukta.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>