Examensdags för adepterna på höstens löpkurs

20131027-191937.jpg

Anne och Mia: ”höga” på endorfiner och löpglädje tar några varv runt ett träd i lekparken på sluttampen av rundan.

Vilken lyckad avslutning det blev på höstens löpkurs. Viktoria och jag hade en tanke om att låta adepterna springa en runda på lite drygt en mil. En mil innehållande varierad terräng och diverse happenings på vägen. Och precis så blev det. Och till vår hjälp hade vi en hel stab av fina funktionärer: våra män, barn, släktingar, vänner och grannar var utplacerade längs banan. Snabba grannen och vännen Marie med sina två barn bidrog med armhävningstest och vägvisning. Viktorias, Gunillas och mina barn stod vid flera stationer och testade löparna med frågesport, plankutmaning, trappträning, försåg dem med dricka och bjöd på energibollar mm. Min grymma svåger coachade löparna genom ett antal backintervaller. Efteråt samlades alla löpare och funktionärer på TFC för lite fika och eftersnack. Löpglädje och gemenskap var helt klart de gemensamma nämnarna för dagen.

Mer fika blev det senare på eftermiddagen när min svåger d.y. hade födelsedagsfirande. En svåger som precis blivit antagen till polisutbildningen. Så stolt jag är över dig Jesper! Min yngsta syster Elinor hade bakat fantastiskt fikabröd i form av chokladkaka med minimarshmallows och Oreokex, morotskakamuffins och havrekakor. Så gott! Summa summarum: en helt fantastisk söndag som nu avrundas i tvsoffan framför Solsidan.

20131027-192006.jpg

 

 

20131027-192052.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>