London calling

Veckan som kommer:

Måndag: JOBB (och vila)

Tisdag: JOBB (och styrka)

Onsdag – Lördag: London med våra fyra höstlovslediga barn och vi har en på pappret fantastisk resa framför oss. Så om bara alla barn samt väder&vind samarbetar kommer det bli en riktigt härlig resa :-) Vi har planerat besök på Madame Tussaud och Rainforest cafe, en guidad tur på inspelningsplatsen av Harry Potter, en sightseeingtur genom stan, shopping på Hamleys för grabbarna respektive Hollister mm för tjejerna och en kväll på musikalen Lejonkungen.

Söndag: överleva dagen med en övertrött familj och tvättberg deluxe.

Träning under resan? Ska försöka att få till morgonjoggar (med stopp för styrka). Senast var jag och sambon i London utan barn och då gjorde vi flera sightseeingturer i löparskor. Så mäktigt att jogga längs med Themsen, runt Towern, Buckhingham Palace och Big Ben mm. Några joggar i den kalibern räknar jag inte med den här gången men jag hoppas på några fina morgonmil iaf.

20130621-174906.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>