Intensiv tisdag

Den här tisdagen har varit långt ifrån harmonisk. Den har snarare varit stressig och smått kaotisk. Tur att jag tränat så fina och trevliga klienter idag. Det tillsammans med ett helkroppspass på gymet är behållningen av den här dagen. I övrigt har jag försökt att rodda två parallella jobb, packa till fyra barn och mig själv samt fixa med dessa (resefebriga) barn samt diverse hushållsbestyr. Jag älskar verkligen att resa – men den här processen innan man kommer iväg är aldrig kul. Hur mycket väger väskorna? Har alla barn med sig ungefär lika saker (annars kan det uppstå onödiga konflikter)? Vad har jag glömt? Är passen verkligen nedstoppade? Osv, osv…Nu tror jag att det mesta äntligen är på plats inför morgondagens avfärd till London och strax väntar välbehövlig sömn. Planen imorgon är att installera oss på hotellet, besöka Madame Tussaud samt äta fish n chips på en traditionell engelsk pub.

2013-06-03 13.48.10

2 comments — post a comment

Jonas Lejon

Åh härligt med London! Jo blir alltid stressigt innan avfärd :)

traningsguiden

Ja – London är verkligen en grym stad att spendera en långweekend i! Och nu när vi är på plats är det ju klart värt alla bestyr innan avärd:-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>