Just arrived

20131030-222524.jpg

 

Första dagen i London har varit över förväntan. Inga spår av ”reströtta” barn, överkokta grönsaker eller dåligt väder. Barnen har varit på sina bästa humör och vi har verkligen fått en fin start på den här vistelsen med bl.a. besök på Madame Tussauds – en riktig höjdare för barnfamiljer. Ett tips är dock att förboka biljetter. Vi kunde i princip gå rätt in utan att köa emedan de som inte förbokat stod i en oöverblickbar kö. Efterföljande restaurangbesök gick också över förväntan; alla åt med god aptit och vi störde inga av övriga gäster på stället :-)

Nu blir det dock att krypa till kojs. Jag planerar nämligen att springa innan övriga vaknar imorgon. Tänkte ta utgångspunkt i Regents Park – sedan får vi se var löparskorna bär hän och hur långt kroppen vill springa. Gonatt därute: wherever you are :-)

20131030-222557.jpg

 

Isak träffade Muhammed Ali på vaxkabinetten.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>