Skövde 6 timmars, 8 mars 2014

Nästa tävling för min del blir som rubricerat. Följande går att utläsa på ”hemsidan”:

Start/mål:

Volvohuset, Boulongerskogen, Skövde

Start klockan 10.00

Målgång klockan 16.00

Man stoppar vid signal där man befinner sig på banan

Banan:

1200 meter lång slinga på asfalt/grus/(snö) underlag.

Jamen det låter ju rätt okomplicerat. Bara att springa en hel dag. Och det är ju något jag verkligen gillar att göra :-) Kanske lite lång tid även för mig men det bör ju ligga ett utmaningsmoment i det som utgör just en utmaning och målsättning :-)

Träningsmässigt handlar det ju om att springa mycket; att samla meter, kilometer och mil. Att helt enkelt vänja kroppen vid att vara igång länge. Största utmaningen för mig ligger dock inte i själva löpningen utan i att få i mig tillräckligt med energi under loppet – utan att magen lägger ner verksamheten. Tränar därför just nu på att äta under löppassen. Har testat massor av olika energiformer Lovar att återkomma i ämnet.

Kari Traa Mallorca 4

 

Veckan då detta kortet togs samlade jag 135 kilometer. Hoppas att de gör någon nytta den 8 mars :-)

 

 

2 comments — post a comment

Roxen

Kommer gå galant. En fot framför det andra, hur svårt kan det va? 😀
Får se om jag kommer dit, inte planerat mars än.

traningsguiden

Själva löpningen är jag inte jätteorolig för. Däremot, blåsor,knän och mage….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>