Vilan har gått som en dans


Dagens rörelse har bestått av dans med Isak. Han är grymt inspirerande och jag kan inte låta bli att hänga på i hans medryckande moves. I övrigt har jag jobbat med egen administration och andras rörelse.

Efter tre vilodagar från egen träning längtar jag efter morgonens dubbel. Överkroppspass med Johan på morgonen och löpintervaller på kvällen. Däremellan ska jag jobba hårt för att få andra att prestera maximalt utifrån respektive klients dagsform.

Är så bra att ta en liten ”paus” från egen träning ibland (gäller väl det mesta i livet). Ladda om mentalt och låta kroppen läka ihop småskavanker och framförallt – inte tänka på träning eller planera allt i minsta detalj för att få till densamma utan att den inverkar på tid med barnen osv. Och tänk att jag känner mig pirrig i kroppen när jag tänker på att det är träning imorgon. Nästan löjligt faktiskt. Löjligt, löjligt men härligt härligt. Återkommer såklart med rapport om dubbeln imorgon.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>