One of those days

20140116-190128.jpg

 

Äntligen lite vinter.

Ni vet en sådan där dag när oflytet ligger som en aura runt allt du tar dig för. Idag har jag en sådan dag. Låt mig exemplifiera.

  • Bilkö på väg till morgonens kund och jag redan är några minuter sen;
  • På väg hem därifrån ska morgonkaffet äntligen intas – ur en mugg där locket inte sitter på…aj och f*n;
  • Skriver ett utkast till ett dokument jag jobbar på och ”förlorar” delar av texten när datorn lägger ner;
  • Det börjar snöa på snedden precis när jag har tänkt att genomföra dagens planerade löprunda; och
  • Det står en älg på gatan utanför vårt hus när jag till slut avverkat 15 km i halka och snömodd varvid jag snällt får stanna (genomfrusen och kissnödig) tills den här älgen beslutat sig för att fortsätta sin färd.

Nu ska jag iväg och träna en sista kund i gymet. P – du får se upp så att jag inte snubblar över dig idag.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>