Hardcore vinterlöpning

10 km i värsta löparvädret på länge; halkigt, mörkt moddigt och isande vindar. Men det är bare å åk. Ut och iväg. I dessa 10 km bakade jag även in 10 intervaller om en minut med 30 sekunders gåvila emellan. Gick inte snabbt rent objektivt men pulsen var hög och de bitiga vindarna fick mig nästan att tappa andan.


IMG_1670

Efter detta galna upptåg har jag hunnit med lite jobb och mycket egosaker. Behandling hos Roger och ett besök hos frissan minsann. Kändes helrätt med en liten renovering inför kommande helg som bjuder på festligheter mest hela tiden då Alice fyller 10 år. Emellan alla gratulationer, tårtor och skålar i hennes ära hoppas jag få in ett löppass. Men vi får se. På mitt schema imorgonbitti står nämligen inte ”långpass” utan: ”Göra snittar”. Jaha då får löppasset bli innan ”imorgonbitti”.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>