25 kilometer och kalas

Oj en sådan dag. Upp 5.30 för att springa 25 km. Iskallt, kolmörkt, blåsigt, svinhalt. Dä ä bare åk, igen – typ. Sista biten fick jag sällskap av Axel (vår åttaåring) som slog distansrekord idag – totalt 3 km. Vilken kämpe! Hem för att göra de där snittarna (som blev supergoda!). Och därefter har allt handlat om Alice kalas.

Min fantastiska dotter som imorgon fyller tio år har ikväll firats av närmsta vännerna och släkten. God mat, tårtor, presenter, tal och så en sammansättning av bilder från Alice 10 år delades med gästerna. I detta nu sitter jag i kaos av halvätna tårtbitar, presentpapper, skitiga kaffekoppar etc. och bara njuter av uttrycket i Alice ansikte när hon pussade mig gonatt. Hon tittade mig intensivt i ögonen och sa: ”mamma – jag är så lycklig över att ha så många människor omkring mig som bryr sig så mycket om mig.” Imorgon blir det tidig uppstigning igen då vi har den ”riktiga” födelsedagen att fira (och lilleman som har hockeyträning oskäligt tidigt).

IMGP0407 IMGP0377 IMGP0409

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>