Alice 10 år

20140119-204250.jpg

20140119-204311.jpg

Idag har allt fokus legat på att göra en så minnesvärd födelsedag som möjligt för Alice. När barnen fyller år får de alltid bestämma över upplägget och innehållet den dagen. Övriga i familjen får liksom bara hänga på. Idag hade Alice bestämt: långfrukost, shopping och långlunch med mig och Ebba (no guys allowed), fika med frapuccino eller frozen yoghurt,  bowling och middag på Hardrock Cafe med hela familjen. Så idag har jag hängt på diverse ”tweenie”affärer i stan, doftat på alldeles för många sötsliskiga parfymer och levt på fikabröd, hamburgare och pommes. Supernice – en eller två dagar om året. Ska bli gott med lax och spenat imorgon…:-)

Ingen träning idag men imorgon hoppas jag på ett riktigt bra benpass nu när energidepåerna är överfyllda. I övrigt har jag för veckan tänkt mig ytterligare ett pass styrka, ett par kortare löppass och ett riktigt långt. Får se om jag vågar mig på en 4,5 h lång löpning. Beror på känslan i kroppen, sinnelaget och väderleken.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>