Livsmedicin

20140120-195459.jpg

Syns att jag är nytränad i blicken. Fylld av endorfiner. Ut med det gamla och in med det nya. Hur kan det funka varenda gång. Trött, seg och lite grumpy innan. Pigg glad och alert efter. Träning hjälper verkligen mot såväl fysiska som själsliga åkommor. Och rätt använt finns det ingen bättre livsmedicin. Beroendeframkallande – javisst. Men det är ett beroende jag väljer att leva med och som jag planerar att ta – bara i olika dosering – genom livets alla faser hur de än gestalta sig må.

Dagens medicin:

Djupa knäböj, 4 x 8  – 55 kg och raka marklyft 4 x 8 – 75 kg samt bencurl; benspark, bensax, rygglyft, bålrotation i cable och raka crunches i cable.

Imorgon ska jag kurera mig med löpning. Mestadels med klienter. Längtar!

Och vet ni – just nu tycker jag livet är underbart. Jag njuter verkligen av vardagen och tycker att den har en glimmande aura av allt som fyller det meningsfulla ting – i stort&smått. Och träningen är helt klart en viktig bit i det här välmåendepusslet. En bit som många av de andra delarna är gängade med.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>