Dagens jobb: farthållare

IMG_2610

Intervaller, intervaller och intervaller.  Har sprungit tusingar med två klienter och en pyramid av korta intervaller med en tredje. Typiskt sett planerar jag inte mina arbetsdagar på det här viset men en avbokning och en ombokning resulterade i upplägget. Fantastiskt roliga jobbtimmar men mycket spring  – och inget som funkar att göra varje dag. För även om intervallerna – ur mitt perspektiv – mer relevant kan klassificeras som fartökningar. Så blir det väldans massa fartökningar och kilometer i benen. Och då jag har inte ens tränat idag :-) Så snart underlaget tillåter ska jag börja coacha från cykelsadeln istället.

Hursomhelst – måste vara något i luften idag. För idag pressades tider till höger och vänster.  Och då är det inte svårt att vara personlig tränare och coach. När klienterna är motiverade, har flow och resultaten inte låter vänta på sig. Nä – det svåra är att hantera den omvända situationen – platåer, motivationsbrist, motgångar, hinder längs vägen etc.. Det är då mitt jobb är som svettigast (haha). Men idag gläds jag åt framgångar, glädjeyra och att jobbet varit riktigt glidit.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>