Flyt i löpningen

20140122-223241.jpg

 

Det är glädjande att meddela att löpningen känns bättre än på länge. Känner mig stark, tålig och stabil. Har sällan tunga ben från genomförda träningar. Visst kändes benpasset från i måndags och farthålleriet från igår – men dagens 17 km kändes trots detta enkla. Såväl mentalt som fysiskt. Benen är mer samarbetsvilliga och pinnar på även om de är träningsvärkande från styrketräning etc. Har helt även klart förlängt distanserna senaste tiden och jag springer sällan distanspass under 15 km. Allt i linje med det planerade ultraloppet i mars. Nu blir det dock löpvila i två dagar. Detta då det vankas långlöpning på lördag. Målet är att springa i 4,5 h. Men vi får se; det är mycket som ska klaffa för att en sådan löpning ska ros i hamn.

I övrigt har jag ett fortsatt glidarjobb då kvällen har bjudit på flera starka prestationer av motiverade klienter på TFC. Det var sannerligen full fart på gymet ikväll; många kollegor på plats och det bedrevs inspirerande träningsverksamhet i varenda hörn.  Nä – dags att avsluta den här dagen. Och det gör jag som vanligt med en kopp te& något läsvärt därtill. Gonatt bloggen – ses imorgon.

 

 

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>