Stiff

Fredag – igen? Jag välkomnar visserligen dagen med öppen famn men har verkligen sex dagar passerat sedan jag senast firade in helgen? Tydligen. Tur att jag har bloggen som informerar om att jag faktiskt uträttat saker under dessa dagar.

Idag har jag tänjt och töjt i mina stela muskler. I en hel timma. Ont och skönt på samma gång. Till skillnad från annan träning som (om du kör hårt) gör ont under själva utövandet för att kännas skönt efteråt – gör rörlighetsträning ont OCH skönt under tiden rörelserna utförs. Fokus på dagens pass låg på att öppna upp höfter, stretcha ut vader samt mjuka upp bröstryggen. Jag var helt slut efteråt. Älskar när jag har närvaro och fokus att genomföra den här typen av träning med kvalitet.

I detta nu är jag på väg in till stan för att möta upp sambon, Gunilla och Andreas för en kväll med god mat och bubbel. Det senare får begränsas något ikväll då ju planerna för imorgon inkluderar en lång långpanna. Har till min stora glädje visat sig att jag får fint sällskap under delar av löpningen av min vän och pt-klient Andrea (som för övrigt tävlar i skytte och i dagarna kammat hem en silvermedalj i SM!).

20140124-225434.jpg

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>