Pulled beef burger – den perfekta återhämtnings- och födelsedagsmiddagen

20140126-181647.jpg

 

Min fantastiska syster (vars födelsedag infaller idag) och min grymma svåger sprang idag 45 km i tuff terräng; Sandsjöbacka ultramaraton. En fantastisk prestation. Kan säga att jag – särskilt med mina mil i benen från igår – inte kände mig särskilt sugen på att hänga med dem ut i skogen i morse när jag lämnade dem 6.30 i Kungsbacka. Becksvart, iskallt och blåsigt. Men deras humör var på topp och det var två taggade löpare jag vinkade av vid starten! Eftersom syster fyllde år hade hon fått önska middag av mig och sambon att serveras efter målgång. Burgare med något chokladigt till dessert var våra instruktioner.

Vår tolkning av dessa instruktioner resulterade i pulled beef burger (8 h i ugnen) med egenbakade hamburgerbröd, krispig coleslawsallad på rödkål, sötpotatispommes, fetaostcreme och gucamole. Till dessert: chokladfondant med vaniljglass och färska bär. Det. Var. Gott. Typ SUPERGOTT. Jag. Är. Mätt. (För mätt. Men det var det värt.)

Nu har jag varit ledig nästan hela helgen och har därför en söndagskväll med rätt mycket jobb att klara av. På kvällens agenda står bl.a. utskick av träningsscheman, avstämningar med onlinekunder samt förberedande av morgondagens pt-träningar som startar redan 07.00.

På återhörande imorgon mina vänner! Och, hörrni, – glöm inte planera in veckans träning!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>