Först ut: ben&mage

 

20140127-142603.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingen tid över för styling idag – tur att det inte hänger på håret :-)

 

Veckans värsting är alltså först ut. Tung benstyrka är alltid grisjobbigt och kräver fullt fokus och bra uppladdning för att klaras av på ett önskvärt sätt. Och imorse gnagde en något nervös och tvivlande känsla i bröstet. Kommer jag att klara tung bestyrka idag? Håller benen för det efter helgens urladdning? Har jag återhämtat mig tillräckligt för så pass tung kvalitetsträning. Men jag valde att inte analysera detta i mer detalj utan litade på att gårdagens mat och vila gjort susen. Fokuserade istället på den styrka mina tappra måndagsmorgontränande klienter utförde och att äta lite extra bra grejer samt lite mer än jag brukar. Allt för att känna att energin verkligen fanns där. Och det gjorde den. Efter en stund. Lite tveksam inledning i knäböjen följdes upp en bra mittdel i form av en grym känsla i marklyft, benspark, bensax och bencurl och bålrotationener i cable. Avslutade med raka crunch på boll i cable (se bild nedan) och rygglyft – men där började energin att sina. In total – en grym start på träningsveckan! Imorgon blir det löpning igen. Har 50 minuter på mig för egen träning – så korta intervaller it is.

20140127-142638.jpg20140127-142628.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>