Fika istället för träning

Idag har allt passerat i en rasande fart. Och det har varit saker stapplade på varandra utan någon tid däremellan. Men till slut var det så äntligen dags för den där efterlängtade löppausen. Drar på mig alla kläder (massor av lager nu när det är så kallt) och ska precis ge mig av när barnen kliver innanför dörren: ”vi vill fika med dig!” Det ville tydligen jag också. Av med alla funktionsplagg och på med mysisarna. Och så en lång mysfika med barnen. Tända ljus varm choklad och scones. Idag kändes detta val helt självklart och även om det spritter lite i benen av icke nyttjad energi – så oroar jag mig inte ett endaste dugg för att den inte kommer att användas på bästa sätt tids nog :-)

IMG_0318

 

 

 

 

 

IMG_0569

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>