Birthday girl

Har idag firat min 36e födelsedag på ett alldeles förnämligt sätt. Började dagen med att njuta av en ståndaktig uppvaktning iform av skönsång, uppläsning av egenskriven dikt från Alice, en bunt konstverk (teckningar) med motiv för egen tolkning och lite annat smått&gott (bl.a. en råsaftcentrifug – räkna med mycket juice i bloggen framöver :-)). Därefter unnade jag mig en lugn morgon med tidning och osunt många koppar kaffe (tantvarning 1). Därefter jobb med ptklienter. Men sedan! Vinterlöpning; tjugo underbara, mjuka, ljusa och sliriga kilometer. Lyssnade till och njöt av tystnaden (tantvarning 2). Bara jag och mina andetag. Fullständig närvaro i kroppen. Magiskt.

IMG_2067

 

 

 

Mindre tantvarning på bilden ovan när jag firade min förra födelsedag – på stan.

Därefter möten och datorjobb som nu ersatts av en kväll i soffan (tantvarning 3) med Homeland och mat som sambon fixat. Lägg därtill alla gratulationer via telefon, kort, sms och FB. Så lyckligt lottad som har så många människor runtom som tänkt på mig idag. Tack också till Gunilla&Andreas med barn som kom förbi med blommor, sång och presenter <3 Kunde inte önska mig mer av min födelsedag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>