Veckans dubbel

20140130-205208.jpg

 

Morgonlöpning och lunchgym. Däremellan jobb och trevlig lunchdate.

Bra planering resulterade i en rekordeffektiv inledning av denna dag. Hursomhelst. Morgonens löpning var en riktig slirig historia. Försökte mig på några enminutersintervaller men det var stört omöjligt att hitta flow, rytm och känsla i det moddiga och mjuka underlaget. Utmaningen blev till slut att öka farten så mycket så möjligt och springa på efter bästa förmåga på de partier där det gavs öppningar för detta. Fick ihop några stycken till slut. Vaken och glad blev jag också.

Intentionerna inför lunchgymmandet var goda men resultatet mediokert. Ett helt ok pass men långt ifrån hur jag VILL att det ska vara och kännas. Kunde inte riktigt få fram vare sig energin eller viljan till den där viktiga och avgörande repetitionen eller viktökningen. Mör blev jag iaf och kul var det. Det är bara att acceptera att det inte går att prestera på topp varje pass men det betyder ju inte att passet var mindre värt. Och så blir det ju ännu roligare de gånger då allt stämmer :-)

Imorgon blir det att vila från styrka och puls. Däremot ska det tänjas och stretchas rejält i höfter, bröstrygg och hamstring innan jag tar emot en hel drös med tweenisar på Alice klassdisco. Och därefter – sin vana trogen sen ankomst – kommer Miranda för hänga med oss i helgen. Så det lär bli high life hela helgen. Barnen ser nästan fram emot detta mer än mig :-)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>