Discoträning

20140131-233027.jpg

 

Började dagen med en serie rörlighetsövningar hemma i vardagsrummet. Så oerhört skönt för kropp&själ. Med det lugnet har jag sedan tagit mig an jobb och klassdisco. Det senare har helt klart varit i fokus denna dag. Mycket som ska fixas med för att få till ett bra disco: lokal, ljud, ljus, mat, tårta, ”drinkar”, snacks och dekor. Temat för kvällen var att klä ut sig till en förälder. Tycker att Alice gjorde ett rätt bra jobb: svart linne, pärlörhängen och en blond hästsvans :-)

De här kalasen och festerna som ordnas för barnen är som att kastas tillbaka i tiden och återuppleva discominnen från egen uppväxt. ”Traumatiska” som när svaret blev ”nej” när man bjöd upp till tryckare eller överväldigande som när man blev uppbjuden av drömprinsen (hände typ en gång – men ändå :-)). Alltsammans blev iallafall väldigt lyckat och det var en nöjd och upprymd tjej som mötte upp resten av familjen och Miranda hemma i tvsoffan. Henric som ikväll haft fyra vilda grabbar att utfordra och hålla koll på. Vi hade nämligen besök av Tessans goa killar. Och senare även – alla barnens stora favorit – Miranda, som nu sover sött i Alice rum.

Nä – nu måste jag sova, ska nämligen upp om fem timmar för att dra iväg på hockeyturnering med Isak. Men någon gång mellan alla aktiviteter under morgondagen ska jag klämma in lite löpning med Miranda. Hon ska värma upp med 20 km traillöpning…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>