Med löparskor till Mallorca

IMG_7506

 

 

 

 

 

 

 

Morgonjogg längs strandpromenaden.

susanne och pinnemallis

Dynamisk stretch på stranden.

skogsspringmallis Sightseeinglöpning stransspringmallisSightseeinglöpning och strandspring i naturreservatet.

IMG_7593löpskolningstrandmallisIntervaller och löpskolning.

ingridgymetmallisStyreträning med pt i gymet.

styrkapåastrandmallis strandworkoutmallis martinamallisStyrketräning och plyometrisk träning i naturreservatet.

lekmallisStafetter.

YogamallisYoga.

IMG_7599Föreläsningar.

reseledarnamallisJag och Susanne i Palma. Bilden är tagen efter en fantastisk dag och kväll i Palma. En kväll som satte punkt för en magisk resa. Det går liksom inte att beskriva i ord HUR bra den här veckan faktiskt var. På alla sätt och vis. Jag låter bilderna ovan tala för sig.

Den 18 april 2015 åker vi igen. För att uppleva en ny magisk vecka. Med en liten grupp. Tanken är att varje deltagare ska få så mycket personlig träning som möjligt. Med de fördelar som finns av att omge sig med likasinnade i grupp. Alla detaljer och anmälan hittar du här. Jag tror dessutom inte att ni hittar en mer prisvärd tränings- och löparresa än den här!

 

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>