En våt fläck

20141024-212608.jpg

Idag var min arbetslös långtifrån glamourös  Milt uttryckt. Jag hade av olika anledningar legat vaken sedan 04.00. Klockan ringde 05.00. Upp. Gröt. Kaffe. Ut. Det regnar på snedden. In med skivstänger, hantlar, trx, kettlebells, gummiband i bilen. Iväg. Bilen kränger på vägen och jag får fokusera på att hålla hårt i ratten när friska kastvindar attackerar från alla håll. Anländer till Valhalla 6.45. Porten är låst. Bara att kånka alla redskap över hela planen fram till ”buren” där vi brukar hålla till. Det blåser. Det regnar. Det är becksvart. Men jag och Ingrid spottar varandra i skenet av en strålkastare. Och Ingrid ångar på med träningen precis som vanligt. Till synes opåverkad av blåsten, regnet och mörkret, kör hon hårt och fokuserat. Är vi nu här gäller det att få tiden att räknas! Just där och då är jag lite avis på den kroppsvärme som hon lyckas uppbåda. Och när Ingrid lämnar Valhalla kommer nästa klient. Jag är stelfrusen men njuter av att se hur även hon lämnar banan varm, helt slut. Och lycklig. I form av en lite bättre version av sig själv! Genomblöt och genomfrusen kånkar jag alla redskap tillbaka till bilen. Åker till Billdal där nästa klient väntar på att få köra backintervaller. Jag är precis on time och har ingen tid till ombyte (klaffs, klaffs). Men jag är glad. Backintervallpasset blev precis så bra som jag hoppats.

Äntligen kan jag nu dra av mig alla blöta kläder. Kroppsvärmen den höjer jag med (1) fyra set chins (två vanliga och två  med jobb i den excentriska fasen), bänkpress, t-bar, militärpress och omvända flyes; (2) en rejäl wallenbergare; och (3) massos av skratt tillsammans med Marie på lunchen.

Alles gut!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>