Lugn&ro

Lugn&ro. Ett epitet som sällan passar in på mina dagar eller mitt liv. Förutom idag. Den här underbara lördagen som började med att jag sov i åtta timmar! Kan inte komma ihåg när det hände senast. Jag är ingen sovare typiskt sett. Men vaknade iaf efter de här åtta timmarna och kände mig så galet pigg. Vaken. Och full av energi. Gjorde helgfrukost med barnens favoriter just nu: surdegstoast med ost, skinka och tomat i smörgåsgrillen samt äggröra och färskpressad morots- och äppeljuice. Jag bytte dock surdegstoasten mot proteinbröd med philladelfiaost. Sjukt gott!

Efter denna goda start tog Henric med sig barnen ut i trädgården emedan jag begav mig iväg på en lugn jogg längs havet :-) Så vackert. Och sådant perfekt löparväder. Sådär härligt syrerikt i luften. Uppehåll som när som på ett par stänk. Och enbart lätta, flyende vindar som passerade utan att det inverkade på känslan, rytmen eller steget. Löpningen känns så lätt just nu. 60 km den här veckan också varav 20 km idag. Och detta trots ett maffigt benpass i torsdags. Löpningen är bra. Livet är bra. Alles gut!

Långdusch, pasta med köttfärssås och så kaffe i soffan. Hur nice. Snart ska det också tillagas en fisksoppa som får bli kvällens middag. Därefter väntas vänner på ett glas vin. Måtte den här dagen aldrig ta slut.

20141025-172448.jpg20141025-172519.jpg

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>