Nya arbetshandskar

Om det är något jag verkligen har användning för i min träning i gymet så är det träningshandskar. Skillnaden i hur jag lyckas prestera i exempelvis marklyft är påtaglig när det kommer till hurdant grepp jag lyckas få till. Och där är handskarna av avgörande betydelse. Mina nuvarande är helt söndertrasade och det har blivit dags att investera i ett par nya. Med tanke på betydelsen av funktionen och kvalitén på handskarna har jag – för ovanlighetens skull – gjort en del research på området. Efter att ha förhört mig bland tränande – såväl kända som okända, läst reviews och rekat utbudet av handskar på marknaden har jag bestämt mig för….*trumvirvel*  de här handskarna från Better Bodies. Jag klickade hem ett par sådana tidigare idag. Gillar det rosa inslaget. Makes me happy and strong :-) Ser fram emot att lyfta riktigt tungt med dem i höst.

Better_Bodies_WOMENS_FITNESS_GLOVES_BLACK_PINK

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>