Working girl (and mum)

Jaha, så ligger jag här med datorn på magen, raggisarna på fötterna och ögonglipor som knappt kan kallas glipor. Trött&nöjd! Nöjd med sju genomförda pttimmar. Nöjd med min hantlangare Isak som följt med på ptturne idag. Och hållit humöret upp mest hela tiden. Nöjd med livet.

Imorgon är det Valhalladag. Och det vet ni ju att jag gillar. Efter arbete och egen träning tar jag och Henric med oss Axel och Isak för att joina tjejerna i Tidaholm. Väl på plats blir det att njuta av hösten på Slätta. Och det ska vi göra med höstlovsaktiviteter och även – såklart – ett långpass löpning i skogarna runt barndomshemmet. En klassiker numer.

20141029-225730.jpg20141029-225740.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>