Mot Slätta

20141030-192509.jpg

 

Draken in the making. En favoritövning som jag hela tiden återkommer till för styrka, balans, koordination och rörlighet.

Ett välbehövligt träningspass för egen del den här eftermiddagen. Lite lättare och ”snällare” mot kroppen än vanligt. Känner mig nämligen lite sliten efter mycket jobb, för lite sömn och en galen logistikplan den här veckan. Höstlovslediga barn är supermysigt men också en utmaning att få till på ett bra sätt för alla parter :-) Hursomhelst, min ”egen” träning satt som en smäck. Och nu vilar jag benen i bilen på väg mot Slätta. Barnen tittar på Harry Potter, slätterna breder ut sig och vägarna smalnar av. Jag börjar få hemmavittring. Inte ens det faktum att bilens ventilationssystem släpper in gödsellukt från jordbruken vi passerar kan dra ner mitt humör. Jag älskar att hälsa på mamma och pappa i Tidaholm. Jag älskar att bo i barndomshemmet mitt i skogen (det jag kallar ”berget”) . Jag älskar att låta barnen leva det här lantlivet som kontrast till Göteborg. Iallafall några dagar då och då :-) Just nu längtar jag dock mest efter att krama om tjejerna som redan är på plats hos pappa och efter brasan som han alltid tänder när vi är på väg.

Imorgon väntar tidigt långpass på mjuka skogsstigar. Något jag verkligen längtar efter. Min enda rädsla är dock att jag måste dela stigen med en eller flera älgar. Det har jag nämligen gjort alltför många morgnar. Vi får se hur det hela slutar :-)

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>