Julstöket är inlett

20141125-221941.jpg

 

Lussekatter  och pepparkakor har bakats med stort engagemang. Glögg har avnjutits till tonerna av Absolute Christmas. Ungefär så har kvällen sett ut hemma hos oss. (Lägg därtill lite tannagnissel, kuddkrig och allmänt gap för en mer rättvisande bid.) Pausat enbart för att inmundiga tisdagslaxen som idag ackompanjerades av mandelpotatis, romsås och grönkålssallad. Lika gott varje vecka :-) Mycket energi in ikväll. Och det passar perfekt eftersom jag har över 40 kilometer att springa med klienter imorgon. Blir en heldag i löparskor.

Innan detta spektakel hann jag dock med tre klineter och ett möte med duktiga fyscoachen och personliga tränaren Stina Albihn. en tjej som jag kommer att jobba en del med framöver. Ser mycket fram emot detta. Vi kommer att berätta mer om projektet snart.’

Förresten, glöm inte att anmäla er till Tomtetåget. Senast måndag i nästa vecka måste anmälan vara inne för att få en plats i vårt härliga Tomtetåg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>