Billdalsmaran

20141126-230248.jpg

20141126-230259.jpg

 

På Bilderna ser ni mig och min klient Ingrid. Vi har precis kommit tillbaka efter ett bättre långpass om 21 km. Vi körde samma upplägg vid den här tidpunkten förra året och kunde konstatera att hon sänkt kilometertiden med 20 sek. Bra jobbat Ingrid!

De här 21 km avslutade också min dag i löparskor. En dag som tillslut resulterade i lite drygt ett maraton. Ja, så kan man också uppenbarligen spendera sina dagar.

Först ut i morse hade vi O som körde intervaller. Sedan P som körde långpass. Sedan A som körde löpteknik och löpskolning. Och så avslutningsvis Ingrid. Vilken dag. Mina energinivåer har varit på topp hela dagen och benen har varit så lätta. Tydligen är lussekatter och glögg bra uppladdning vid långpannor.

Imorgon blir det mer styrketränande klienter. Och det känns som att det passar bra in i schemat :-) För egen del väntar egen träning i gymet. Precis som varje torsdag. Fokus på knäböj, marklyft och raka marklyft. Förutom detta blir det lunch med fin vän och på kvällen blir det festligheter på stan när Nespresso öppnar portarna för sin verksamhet i Göteborg. En dag att se fram emot!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>