Peak performance

Torsdagar är min jobb- och träningsdag. Det är den dag i veckan jag har relativt fria tider och kan förlägga klienter och egen träning utan att ta hänsyn till fotbollsträningar etc. Idag har jag därför hunnit leverera flera pt-timmar, pregymjoggat med Johan i åtta kilometer, genomfört ett stabilt pass innehållande marlyft, knäböj, raka marklyft och coreträning.

Veckans övning är benindrag i peak i trx. Den biter så bra i magen. Men kräver en del grundstyrka för att kunna genomföras på ett korrekt sätt. Det är naturligtvis viktigt att ”hålla” ryggen under hela övningen, dvs. undvika att ryggen blir som en hängmatta. Övningen kan göras lättare genom att dra knäna under kroppen mot bröstkorgen.

Efter jobb och träning följde jag med en vän på invigningen av Nespresso på Avenyn. Blev en trevlig kväll med bubbel och måååånga snittar (sjukt goda) signerade Christian Hellberg – som också själv stod för servisen. Som den kaffeälskare jag är, är jag mycket glad att det äntligen finns en affär i Göteborg. Tidigare har vi alltid handlat med oss från Stockholm. En annan bra grej är att Nespresso har återvinningstation i sin affär. Jag är nämligen lite besatt av att återvinna saker…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>