Glammigt fredagshäng

20141128-182419.jpg

 

Bild lånad från stureplan.se

 

20141128-182431.jpg

Bilden överst är från kvällens festligheter igår. Bilden nederst är från skrivande stund. Väntar på att bli upphämtad för vidare transport till nya festligheter; nämligen champagneklubben. Ser alltid fram emot de här träffarna där vi njuter av samtal om livet, bubbel, plockmat och att pausa från tacos och Idol. Som jag i och för sig också gillar. Men någon gång emellanåt är det befriande att lämna detta mer aktiva fredagsmys för ett aningens mer sofistikerat och glammigt fredagshäng :-)

Denna kväll ser jag också fram emot att sitta ner. För jag såg på Mr Garmin att springbenen tydligen tillryggalagt 65 kilometer på tre dagar. Förvisso i väldigt låga farter och med klienter. Men ändå 65 kilometer. Imorgon (och på söndag) blir det fortsatt vila för springbenen när det vankas jobb på Fitnessfestivalen. Precis som förra året kommer jag att döma SM-tävlingarna i chins, bardips, bodypress och bicepsbattle. Kom gärna förbi och heja om ni har vägarna inom festivalen och Svenska Mässan.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>