Fitnessfestivalen 2014

20141130-215537.jpg

20141130-215545.jpg

20141130-215600.jpg

 

Så var den här helgen till ända. Känns som att det nyss var fredag. När man jobbar så intensivt och koncentrerat som vi i domarteamet gjort, flyger timmarna iväg och nu sitter jag här hemma och undrar vad som egentligen hände idag.

Om jag verkligen tänker efter så har följande häny. Möte med domarteamet, regelgenomgång och arbetsfördelning. Registrering av tävlande i bardips och bodypress. Invägning i den senare disciplinen. Riggande av utrustning på de olika scenerna och genomförande av tävlingarna i en damklass, en herrklass och så sittande (dvs. rullstolsbundna). Prisutdelning. Uppföljning och utvärdering.

Har verkligen haft en skojig, lärorik och inspirerande helg på Svenska Mässan. Från och med imorgon kommer dock allt fokus ligga på veckans klienter och självfallet….TOMTETÅGET. På fredag styr jag pt-bilen mot Jönköping för att tillsammans med Susanne och Alexander ta emot tillresta löpare. Väl där kommer vi att käka en gemensam uppladdningsmiddag med de som önskar samt se till att temperaturen höjs inför avfärden på lördag. Cant wait!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>