Inspirationsdag i Särö

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Inspirationsdag på Särögården. Det är bitande kallt. Kargt och ruggigt. Men vem bryr sig när det inställer sig en hög med glada och träningssugna tjejer. Vi kör ett pass StrongGirlsChallenge. Innebärande uppvärmning, rörlighet, koordination, stabilitet, balans, styrka och intervaller. Älskar dessa pass och stämningen de genererar. Alla jobbar på utifrån sina egna nivåer.

Sedan in på Särögården för soppa- och matiga sallader. Gott.

Stina och jag pratar; delar med oss av av livet. Träningen. Varför vi prioriterar den så högt. Och varför vi tycker att andra också ska göra det. Avrundar därefter med en stund på yogamattorna.

Lugn i själen lämnar jag Särögården för den här söndagen. Pluggar istället in headsetet och gör mig klar för onlineavstämningarna. Något jag ser fram emot hela veckan. Får också samtidigt in rapporter om glädjande prestationer i seedningsloppet inför Göteborgsvarvet. Sammanfattningsvis en alldeles fantastisk dag på jobbet. Idag med.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>