Måndagsmys

Måndag känns som söndag. Nästan iallafall. Jag känner en sådan där seghet som vanligtvis infinner sig på helgslutet. Numer jobbar jag ju rätt intensivt på helgsluten. Och därför har måndag blivit lite av min söndag. Ja, ni förstår hur jag menar. Jag försöker att lägga administrativa arbetsuppgifter och jobb med lite läge pulsnivåer på måndagar. Detta funkar oftast ganska bra. Känner verkligen att det är viktigt att varva ner – även fysiskt – under någon del av veckan.

Jobbar gör jag ju ändå. Men i lite mer mananatempo. Så skönt. Fullt fokus på familjekarusellen också. Lyckades få till en middag med hela familjen samlad. På en måndag. Härligt. Och mycket ovanligt att inte en endaste unge hade annat för sig :-)

Nu känner jag mig dock färdig med det här mananatempot. Så imorgon varvas tempot åter upp. Löpcoachning på jobbagendan. Lunch med Stina. Och så eftermiddagen med frisörbesök för killarna, dans för tjejerna. Middagsfix. och så föräldramöte på det.  Justeja. Henric åker till Stockholm också. Men med en minutiös planering brukar det lösa sig rätt bra i slutändan :-)

IMG_4254.JPG

Min frukost från i söndags. Men den såg i princip likadan ut idag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>