Vilken onsdag!

      

Vilken dag. Tidig morgon med kommaivägtillskolaochjobbkarusellen. Gick hyfsat smidigt idag och samtidigt som barnen cyklade till skolan välkomnade jag första klienten för träning i hemmagymet. Efter förmiddagens jobb var det så dags för egen träning. På schemat: 34 km löpning varav 20 km vanlig distansfart, 12 km tröskel och två km vanlig distansfart.

Löpningen kändes stabil. Alla delar av passet utfördes i enlighet med plan och jag behövde inte kriga idag. Skönt. Sparar det till veckans intervallpass istället :-)

Efter energipåfyllning, lång dusch och barnlogistik var det dags för kvällspasset. Ett av dem med två tjejer som jag har tränat länge. Och vi har lika kul varje vecka. Till skillnad från många andra vill de här tjejerna att passet är en ”överraskning”; ett pass är aldrig det andra likt. Idag körde vi ett upplägg jag själv tränat efter ett par gånger. Nämligen ”deck of cards”. Det går ut på att varje färg representerar en övning. Vi jobbade med knäböj, rodd (trx), armhävning (trx) och hantelpress. Jokrarna innebar tio upphopp. Jag stod för kortdragningen. Tjejerna för utförandet. En mjölksyrafest där både puls och muskler involverades. Vill man inte använda kortlek finns det appar med samma upplägg. Try it out!

1 comment — post a comment

Mia Hysen

Alltid lika roligt med våra onsdagar med dig!! Skönt att ta ut sig ordentligt!! Glad Påsk så ses vi nästa vecka!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>