Lugna gatan

Har haft låg puls hela dagen. Ingen stress på jobbet. Ingen högpulsträning för egen del. Inga utbrott hemma. Myslunch med syster. En typiskt bra dag.

Trots denna avsaknad av stress har jag hunnit avverka jobb på företagsgym, på TopFitnessCenter och i hemmagymet. Ibland klaffar det bara. Såsom tänkt. Ger hopp om fler sådana dagar.

Egen träning har bestått av yoga och lättare träning för överkroppen. Det senare körde jag i hemmagymet. Oftast vill jag byta ut hemmamiljön och ”jobbgymet” när det kommer till egen träning. Men idag handlade det om ett lättare underhållspass för överkroppen. Och då passade det bra att köra det hemmavid. Chins. Superset: axerotationer och armhävningar; låg rodd och tricepspress i trx, ”Pebben” (en axelövning) och omvända flyes samt sidostjärnan och sidoplankan med höftdopp. Avslutade med några övningar för aktivering av den inre magmuskulaturen.

Imorgon är det dags att höja pulsen igen. Ett pass intervaller extra allt står på agendan. Bävar och längtar. Precis som det ska vara. Gäller att våga ”plåga sig” sig lite på intervallpassen. Det är liksom då det händer. Ja, utvecklingen och förbättringen alltså. Train hard, fight easy – är ett mantra som ofta får ta stor plats i mitt huvud under hårda pass.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>