Flashdance

Viktigt meddelande till alla er som är uppvuxna i Flashdanceeran. Ja, till alla er som dragit på er benvärmare och stampat i golvet som en Maniac under försök att likna Alex’s passionerade dansträning. Gå och se musikalen! Den var helt fantastisk! (Och dessutom så inspirerande tjejer och killar med fantastisk fysik; starka, smidiga, explosiva och uthålliga. Dessutom med en koordinationsförmåga to die for :-))

Räkmackan King size deluxe som föregick det hela går inte heller att klaga på.

Men bäst av allt var såklart att hänga med mina älskade småsyrror en hel kväll. Värsta lyxen alltså. Ibland får våra män till det; vi fick detta i födelsedagspresent av dem. (Ja, våra föräldrar har timmat födelsedagarna som när som på några dagar :-))

Därutöver räknar jag in lördagen som en effektiv arbetsdag med löpcoachning, pt i hemmagymet och pthemmahos.

Söndagen fortsätter på samma tema. Där ska jag också klämma in ett pass knäböj/marklyft. Gäller att underhålla styrkan och stabiliteten i benen och fötterna. Kommer aldrig mer att slarva med detta nödvändiga underhållsarbete. Ju tuffare belastning på kroppen. Desto viktigare att prioritera de här delarna.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>