Mage att träna på en söndag

          Så underbart att träna idag. Inte för att själva passet skilde sig åt från de jag brukar köra med Johan varje vecka. Utan snarare för att jag jag fick genomföra passet tillsammans med syster Tessan. Det var alldeles för längesedan vi hade möjlighet att göra det.

Knäböj, marklyft, raka marklyft och bänkpress; same procedure as last week. Ja, same procedure as every week. Typ. Varierar bara vikt, repetioner och längd på setvilan.

Därefter varieras innehållet från gång till gång. Idag körde vi en del spänst och en del mage/core. Hade en skön känsla hela passet och glödde liksom inifrån. Kärlek och träningsglädje i en härlig symfoni.

Därefter hem och inta söndagsmiddag med resten av gänget. Ja, dvs. Henric och ungarna samt systrar med män&barn. Hade förberett kyckling med fetaost&pestotäcke, råris och en stor plåt med ungsrostade grönsaker som jag strösslade med parmesanost sista 10 minutrarna i ugnen. Grymt gott tyckte stora och små.

Alice och Ebba stod för efterrätten som de hittat här. Precis lika god som den ser ut. Slurp.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>