Fokus

Idag har jag försökt att samla ihop alla utestående trådar och projekt för att på så vis skapa mig en bild av dels det som måste levereras i närtid, dvs. innan vi åker till Trysil på skidsemester i nästa vecka, dels det som kan ”skjutas på” till efter den veckan. Känns bra att ha koll på läget :-)

Snart är det ju dags att springa maraton för mig. Och någon särskilt målmedveten maratonträning kommer inte att kunna bedrivas i Trysil. Så, denna vecka vill jag därför
springa ett par kvalitativa och ändamålsenliga löppass. Kruxet blir att få till det i kombination med att många klienter vill träna mer denna vecka pga. min frånvaro i nästa vecka. Minutiös planering är det som gäller för veckan.

En grej som dyker upp under i planeringen är Sommartåget. Snart dags ju! Nu är det verkligen hög tid att gå in anmäla sig. Vi ses där:-)

IMG_3586 IMG_3588 IMG_3570

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>