Jobb utan jobb

IMG_3646.JPG
Idag har jag jobbat från tidig morgon till sen kväll. Började med personlig löpcoachning och avslutade med löpcoachning i grupp hos ett företag där de anställda – på arbetsgivarens förslag – gjort gemensam sak och tränar inför Göteborgsvarvet. Får in nya uppdragsförfrågningar på det här temat varje vecka. Så kul och hoppfullt att fler arbetsgivare väljer att förse personalen med löpcoach och träning istället för (enbart :-)) fest och fika. Som vanligt när det handlar om löpträning var stämningen god och gemenskapen stor.

Dagen har bara försvunnit. Och även om jag är trött rent fysiskt – känner jag mig så full av energi och lyckligt lottad. Lyckligt lottad för att jag jobbar med något som engagerar mig så till fullo. Jag är så stolt över mitt yrke. Så stolt över de val som lett mig hit. Och så stolt över den skillnad jag gör i människors liv.

Nu ska jag käka ett extra stort kvällsmål och tagga längsta långpasset inför Hamburg imorgon :-)

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>