Varken lätt eller tungt

Idag sprang jag 15 km. 10 km i distansfart. Tre km i 15 sek snabbare än tävlingsfart på maran. Ok känsla. Men inte mer. Måste det regna för att benen ska vara lätta? Jag blev helt genomsvettig av all sol och värme. Klart ovan vid detta väder. Och törstig blir en ju också. Ok, det är härligt att springa i vårvädret. Jag blev bara så trött på att inte benen ville ge mig den där ”vilketklippistegetkänslan” som jag har haft senaste veckorna. Jaja. Inte helt kass heller…:-)

Resten av dagen har ägnats åt bebismys (vänner som fått nytillskott), träning av tjejerna i GWA, långlunch, häng med maken, fika, avstämning med onlineklienter och ungefär tusen andra grejer. Härligt. Härligt.

Saker jag längtar efter just nu:

Spontana rundor i löparskorna.

Morgonkaffe på altantrappen utan att frysa.

Springa morgonjoggar med syster Tessan och köra utomhusfys i trädgården med min vän Gunilla.

Mjukglass med daimkulor.

Äta frukost i jordgubbslandet

Att det ska bli Valborg för att bästisen Eva m fam kommer och hälsar på.

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>