Uppladdning

Jaha – då har jag gått in i den värsta fasen inför maran. ”Rödbetsjuicefasen”. Det innebär att det är några dagar kvar till loppet och jag ägnar mig väldigt lite åt träning utan mer åt att hänga inne på yr.no för att kolla väderleken, skåla i rödbetsjuice (läs: tar några klunkar och håller för näsan – det smakar abel) och känna av krämpor som uppstår när en inte tränar.

Imorgon ska jag dock springa lite igen. Försöka hitta en skön känsla i steget att ta med mig till Hamburg i helgen. Lite distans. Lite fart. Ser fram emot det.

Det ska bli spännande att springa på söndag. Vet faktiskt inte riktigt vad jag har att vänta. Nytt träningsupplägg. Ny bana. Nytt praktiskt upplägg.

Med det senare avses följande. Säger hej till barnvakten på lördag (tack mamma och svärmor!). Kör ner till Hamburg. Hämtar ut nummerlappen. Äter middag. Sover. Äter frukost. Springer. Kör hem. Hemma inom 36 h. Underbart är kort.

2 comments — post a comment

Lisa

Häftigt! Dra ner å springa och vara åter i Sverige på ett kick. Lycka till :)

traningsguiden

Ja, det ska bli kul! Stort tack!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>