Sista löppasset innan Hamburg maraton

Bra ben idag. Särskilt på avslutande fartdelen. Benen utmärkte sig verkligen. Låg liksom före flåset. Fick hela tiden bromsa för att andningen skulle ha en chans att hänga med och vara i harmoni med benen. Helt klart så att benen inte är vana att vara såhär underutnyttjade :-).

Tur att jag är fullbokad med jobb imorgon och på fredag. Tur också att jag har yogastrech med Stina att se fram emot imorgon. Senast vi tränade hängde jag upponer i ett lakanliknande föremål som var fäst i taket. Får se vad det blir för spännande utmaningar imorgon. Helt klart är det så att den här yogastretchen gör gott för mig. Har inte känt mig såhär ”mjuk” i ryggen på flera år. (Återkommer i frågan efter att jag börjat med tunga marlyft igen om några veckor :-))

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>