Upsidedown

Just hanging.

Det är otippat skönt att hänga upponer. Blir liksom som en skön avslappning genom hela ryggraden. Dessutom är det en trevlig bieffekt att den här positionen motverkar ålderstecknen. Blir nog att hänga lite mer upponer framöver. Just idag hängde jag i Stinas garage. Och vi bor bara en uppvärmning från varandra. Helt perfekt avstånd till den här upphängningsmokapären alltså.

I övrigt har den här dagen handlat om jobb. Väldigt mycket jobb. Kul jobb. På företagsgym, i hemmagymet och uteträning med ett gäng managementkonsulter. Fullt pådrag hela dagen. Däremellan försöker jag ladda inför helgen och upcoming mara. Dagens laddning bestod främst av bra käk och ryggstretch :-) Imorgon blir det fortsatt uppladdning iform av mer bra käk och AW med Alice fotbollslag. Kan nog bli bra det här :-)

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>