Aw i klubbstugan

AW i klubbstugan tillsammans med Alice fotbollslag fick avsluta denna fredag. Brännboll, grillade burgare och mingel tillsammans med alla tjejerna i laget och deras föräldrar. Supermysigt och superkallt. Nu ska jag bara packa lite innan det blir att krypa till kojs för några timmars sömn innan avfärd mot Hamburg imorgonbitti. Det är nära nu. Kul! Och lite läskigt. Har ju ingen aning om hur kroppen och foten kommer att reagera på 4,2 mil i en högre växel än på träning. En sak är då alldeles säker; får jag känningar i vänsterfoten kommer jag att kliva av banan.

Annars är allt som vanligt inför lopp. Inbillar mig att jag håller på att bli förkyld, är konstant hungrig och allt är kaotiskt på hemmaplan :-)

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>